Polsati suuromanik soovib telekanalisse TV1 investeerida 10 miljonit dollarit

15. mai 2001, 12:59

TV1 100% aktsiate omanik ja Poola juhtiva telekanali Polsat suuromanik Zygmunt Piotr Solorz-?ak külastas nädalavahetusel Eesti telekanalit TV1, et tutvuda tema jaoks perspektiivse investeerimispaigaga.

TV1 juhatuse esimehe Rait Killandi sõnul oli visiit seotud TV1 omaniku plaaniga investeerida Eesti telekanalisse 10 miljonit dollarit. ?On suhteliselt erakordne, et meie suuromanik, kes on muuhulgas ka Poola rikkaim kodanik, tuleb isiklikult tutvuma TV1ga. See näitab, et omaniku plaanid on tõsised ja ta usaldab meid?, märkis Killandi.

Killandi on rahul omanike investeerimisplaaniga ning tal on heameel tõdeda, et kohtumisel arutati ka kaugemale ulatuvaid plaane, mitte pelgalt viie lähiaasta jooksul toimuvat.

Polsati omanik sõitis Eestise edasi Läti telekanalisse LNT ja Leedu Baltijos TVsse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing