Valitsus ja ametiühingud sõlmisid koostöökokkuleppe

Raimo Ülavere 16. mai 2001, 11:33

Valitsus, Ametiühingute Keskliit ja Teenistujate Ametiliitude keskorganisatsioon allkirjastasid täna koostööprotokolli, mille kohaselt hakatakse pidama oma esindajate regulaarseid ümarlauakohtumisi vähemalt üks kord kahe kuu jooksul, teatas valitsuse pressiteenistus.

Kohtumiste eesmärk on vahetada arvamusi riigi majandusliku ja sotsiaalse arengu üle, samuti informeerida üksteist oma tegevusest ning riigi majandus- ja sotsiaalpoliitika olulisematest küsimustest. Valitsus ja ametiühingud leppisid täpsemalt kokku ka regulaarses info vahetamises.

Koostööprotokollile kirjutasid alla Vabariigi Valitsuse poolt peaminister Mart Laar, Eesti Ametiühingute Keskliidu poolt Kadi Pärnits ja Teenistujate Ametiliitude Keskorganisatsiooni poolt Toivo Roosimaa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing