Hotelli Dzhingel müügijuht ennustab hotellides hinnatõusu

17. mai 2001, 17:11

Seoses oodatava Eurovisiooniga on oodata Eesti hotellides hinnatõusu, kuid kuna vastavat kogemust varasemast pole võtta, siis ei oska selle suurust ennustada, lausus Tallinna hotelli Dzhingel arendus- ja müügidirektor Aare Pihelgas.

Pihelgas ütles, et nemad kavatsevad samuti juba järgmisest aastast hindu tõsta, kuid ei tea veel, kui palju. 'Me pole oma strateegiat vel päris lõpuni läbi arutanud,' lausus ta. Selge on tema sõnul see, et Eurovisiooni puhul ei tasu anda hinnasoodustusi ka lepingupartneritele, vaid saab müüa nendelegi hotellitube letihinnaga, nagu kõigile teistele.

Pärimisi hotellitubade broneerimise järele on Pihelgase sõnul olnud sel nädalal kümmekond, Dzhinglis on 250 kohta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing