Hooaja lõppakord Estonia kontserdisaalis

ÄP 18. mai 2001, 00:00

Eesti Kontserdi traditsiooniline hooaja lõppkontsert toimub reedel, 18. mail Estonia kontserdisaalis ning on seekord pühendatud Richard Wagneri loomingule. Galakontserdil kõlab stseene ooperitest ?Nürnbergi meisterlauljad?, ?Valküür?, ?Tannhäuser?, ?Jumalate hukk?, ?Lohengrin?, ?Tristan ja Isolde?, ?Lendav Hollandlane?. Katkendeid esitavad Rahvusooper Estonia sümfooniaorkester ja koor ning kooriühingu kammerkoor. Dirigent on Paul Mägi, solistideks sügisel Saarbrückenis toimunud rahvusvahelise Wagneri-nimelise konkursi laureaadid Anja Kampe ja Sandra Firrincieli ning Eesti juhtivad Wagneri-hääled Mati Palm ja Jassi Zahharov.

Seoses kontserdiga külastab esmakordselt Eestit Richard Wagneri pojapoeg Wolfgang Wagner, kes on väljapaistev ooperilavastaja.

Hooaja lõppakord ? Wagneri gala
R 18.05.
Estonia kontserdisaal
Piletid 70 ja 100 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:09

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing