AS Narva Elektrijaamad sõlmis ametiühinguga uue kollektiivlepingu

18. mai 2001, 10:25

AS Narva Elektrijaamad ja Energiatöötajate Ametiühing allkirjastasid täna käesolevaks majandusaastaks kollektiivlepingu. Dokument koosneb kolmest lepingust, seal on nii uus kollektiivleping kui Narva Elektrijaamade kui Õlitehase töötajate palgakokkulepet, millega fikseeritakse uus palgasüsteem ning palgaastmed.

Palgasüsteemi reformimisel vaadati üle põhipalgad nii individuaalselt kui struktuuriüksuste kaupa. Mõnede elektrijaama töötajate põhipalga tõus küünib kuni 15 protsendini. Põhiliselt tõuseb palk kõrgema kvalifikatsiooniga töölistel.

Ettevõtte jätkuva restruktureerimise käigus väheneb ka 2001. majandusaastal Narva Elektrijaamade töötajate arv, seda remondi- ja abiteenuste väljaviimise arvel. Kõrvaltegevusest loobumine aitab ettevõttel keskenduda enam oma põhitegevusele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing