Tööstuspank tahab liituda Hoiupangaga

21. mai 2001, 00:00

Hoiupank ja Tööstuspank on pidanud paar kuud avalikkuse eest varjul liitumisläbirääkimisi. Hoiupanga juhatuse liige Aare Kilp kinnitas, et kahe panga liitumispõhimõtted on juba kokku lepitud. Hoiupanga juhatuse esimees Olari Taal soovib liitumise teel endale saada Tööstuspanga suurkliente. Analüütikud näevad Hoiupanga kavas kartust Ühispanga ja Põhja-Eesti Panga võimaliku liitumise ees. Ühispanga juht Ain Hanschmidt kinnitas, et praegu Ühispanga ja PEPi liitmist plaani võetud ei ole.

Hetkeseis: Tööstuspank liideti Hoiupangaga ja hoolimata Hanschmidti tollasest kinnitusest sai mõne aja pärast ka PEPist ja Ühispangast üks pank. Edasi sulandus Ühipanka Tallinna Pank ja Hoiupanga võttis üle Hansapank.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:31
    Otsi:

    Ava täpsem otsing