ERA Panga 5 mln krooni skandaal jõuab kohtusse

ÄP Online 22. mai 2001, 00:00

Keskkriminaalpolitsei majanduskuritegude osakonna töötajad tegid kindlaks, et ERA Panga Tallinna regiooni direktor Raivo Link sõlmis 7. septembril 1998 OÜga Cynake arvelduskrediidilepingu, mis oli vastuolus krediidiasutuste seadusega. Osaühingu juhatuse liige ja ainuomanik oli ERA Panga tollane juhatuse liige Mart Kallaste. Kuna laenusaaja laenu ei tagastanud, tekitas Raivo Link oma tegevusega pangale materiaalse kahju 4,9 miljoni krooni ulatuses.

8. mail esitas uurija Raivo Linkile süüdistuse ametiseisundis kuritarvitamises.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing