Pankrotihaldur loodab Nas-Fili müüa kümne miljoni eest

ASi Nas-Fil võlasusaldajate koosolek kinnitas reedel firma pankrotihalduriks Saaremaalt pärit vandeadvokaadi Veli Kraavi ja kolmeliikmelisse pankrotitoimkonda Hüvitusfondi poolt Anne-Riin Küti ja Marek Mägari ning Saare maksuametist Arnold Vismanni, kirjutab Meie Maa.

Pankrotihaldur Veli Kraavi ütles, et võlanõuete esitamise lõpptähtaeg on 3. juulil. ?Hüvitusfondi nõue on koos trahvidega ligi 7 miljonit krooni, arvan, et lõppnõue jääb kusagile 12 miljoni kanti,? ütles pankrotihaldur Kraavi.

?Ettevõte on suhteliselt suur, hakkasin revisjoni moodi asja läbi viima, et täpsemalt menetleda, juunikuus ehk saan enda jaoks lõpliku pildi kätte,? rääkis Kraavi.

Tema hinnangul võiks firma enampakkumise korras müüki panna. ?Järgmisel nädalal ilmselt otsustame pakkumistingimused ära, sügishooajaks peaks uus omanik seal saama tööga pihta hakata,? lausus pankrotihaldur.

?Heal juhul võib hind 10 miljoni tuuri jõuda, sest kalatööstustes pole praegu just kõige viletsam aeg.?

Hetkel kuum