Homsest saab kontoritehnikat kasutusrendiga

Homsest pakub Hansa Liising Eesti(HLE)firmadele kontoritehnika kasutusrenti, mille puhul on võimalik ühe lepingu raames kaupa pidevalt osta ning välja vahetada.

HLE väikefinantseerimise divisjoni direktor Anneli Kauge ütles, et uue toote turule toomise tingis klientide soov loobuda riistvara omamisest. 'Kontoritehnikat rentides ei pea seda enam põhivarasse kandma ning maksed saab kuludesse kanda,' selgitas Kauge.

Kauge ütles, et ehkki arvuteid ning kontoritehnikat on ka varem vähesel määral

välja renditud, on nüüdsest turule toodav toode komplekssem, mis lahendabvara haldamise, administreerimise ja uuendamise küsimused korraga. Nüüdsestvõimaldab HLE kontoritehnika renti suurettevõtete kõrval ka keskmisesuurusega ettevõtetele.

Renditava vara väärtus peab olema vähemalt 75 000 krooni(ca 5 arvutit), avansiline kuumakse on alates 1 kuu rendimakse suurusest summast kuni 30 protsendini vara soetamismaksumusest, rendiperioodi pikkus on 6-36 kuud, intressimäär on 9-13 protsenti aastas, millele lisandub riskipreemia sõltuvalt

kliendist ja vara riskiastmest.

Hetkel kuum