Eesti kalleima bensiini müügiedu ületas Shelli prognoosi

23. mai 2001, 13:34

Möödunud nädalal turule toodud tippkvaliteediga pliivaba bensiin V-Power Racing 99+ müük saavutas nädalaga Shelli müügiarvestuses enam kui kümneprotsendilise osakaalu, ületades ka ettevõtte kõige optimistlikumad prognoosid, teatas Shell Eesti jaemüügijuht Riina Aamisepp.

Eesti kalleima bensiini V-Power Racing 99+ liiter maksab Shelli tanklates 15.90.

Aamisepa sõnul seadis Shell uut kütust turul tuues eesmärgiks saavutada kuu jooksul uuele tootele 8-10 protsendine osakaal.

'See oli optimistlik prognoos, kuid esimese nädala järel võime öelda, et see on ületatud. V-Power Racing 99+ edu on selge märk, et Eestis on järjest enam inimesi, kelle jaoks kütuste kvaliteet on peamine,' rääkis Aamisepp.

Shell V-Power Racing 99+ on arendatud vormel-1 kütusetehnoloogial, milles võidusõidukütuse koostis on kohandatud igapäevase sõidu nõudmistele vastavaks. Ta on kasutatav kõikides bensiinimootoriga autodes, mis töötavad pliivaba bensiiniga.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing