Segadus Eurovisiooniga

24. mai 2001, 00:00

Meil on väga vähe sellega peale hakata, kui valitsus ainult suuliselt teatab, et toetab Eurovisiooni korraldamist. Vastavalt Eurovisiooni lauluvõistluse korraldamise reglemendile ootab EBU 29. mai tööpäeva lõpuks ETV kirja, milles peab olema kinnitatud Eesti riigi garantii ligi 70 miljoni krooni suuruse summa eraldamiseks. Kui seda pole, siis võistlust Eestis ei tule.
Eesti Päevaleht, 23.05.

ETV jooksev eelarve ja Eurovisiooni korraldamine on kaks täiesti eri asja ning Urmi poolt pole õige nende sidumisega valitsusele survet avaldada.
Postimees, 23.05.

Kui sõda ja katk välja arvata, on ainult üks võimalus nurjata Eurovisiooni toimumine Eestis järgmisel kevadel. See võib nii välja kukkuda, kui ETV juhtkond vapralt jätkab valitsuselt raha väljapressimist, ühendades selle rahvusvahelist uudisekünnist ületava väärinfo levitamisega. Reeglite järgi saab lauluvõistluse korraldaja Eestis olla ainult ETV. Mulle on jäänud mulje, et ühiskond soovib Eurovisiooni korraldamist ja loomulikult valitsus selle sooviga arvestab.
Eesti Päevaleht, 23.05.

_________________________________________________________

ETVsse maetud pool miljardit krooni

TV3 valmis ise Eurovisiooni korraldama

juhtkiri: Eurovisiooni lauluvõistlus jäägu ETV luigelauluks

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:32
    Otsi:

    Ava täpsem otsing