Pühapäevases TV1 saates saab toetada kõiki presidendikandidaate

24. mai 2001, 16:58

Pühapäeval eetrisse mineva TV1 saatesarja ?7 päeva mais? viimases osas on televaatajatel võimalik avaldada oma toetust kõigile saadetes osalenud presidendikandidaatidele.

Tund aega enne saadet ja terve saate jooksul on avatud telefoniliinid, millel saab anda ainult poolthääli saatetsüklist kõige enam meeldinud presidendikandidaadi toetuseks, teatas TV1 pressiesindaja Marianne Hilpus.

TV1 turundusdirektori Alari Kasemaa sõnul otsustati veel üks hääletus läbi viia, et tasakaalustada kõigi kandidaatide võimalusi. ?Kui saatetsükli jooksul on inimestel tekkinud kandidaatide suhtes uued eelistused, on nüüd võimalik neid väljendada?, märkis Kasemaa.

Urmas Ott intervjueerib sel nädalal TV1s kõiki Eesti presidendikandidaate.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing