Leiba ja lusti Madissonilt

Heidi Vihma 25. mai 2001, 00:00

Lõunase saginat täis tipptunni järgi otsustades on Madisson ärilõunateks juba avastatud. Kuna meil lõuna juurde mingit ärijuttu ajada ei olnud, sättisime end külastajaile avatud köögile lähimasse lauda ja nautisime toiduvalmistamise efektset etendust.

Päevamenüüna pakutav ärilõuna koosnes toorsalatist, blan?eeritud lõhest värske keedetud kartuli ja maitsevõiga ning koogist, millele ilu ja võlu andsid kastmed. Kõik kokku maksis 175 krooni ja moodustas vaid imeväikse osa pakutavast. Päevamenüü erinevaid variante jätkub kaheks nädalaks.

Tavaline pubisuupiste krõbedad kanatiivad chips?ide ja magusa t?illikastmega, 55 krooni, oli mõnusalt mahlane ja suupärane. Veel proovisime laimimahlaga maitsestatud Tai kanasuppi, 65 krooni, mis küll võiks olla nauditav elamus vaid eksootikahuvilistele, sest ingverit on supis peaaegu sama palju kui kana.

Õhtuse lusti otsijad leiavad Madissonist pubimelu ja muusikat, hämaratest ruumidest tüdinutel on siin niisamagi mõnus istuda ja möödujaid vaadata. Leiba ja lusti kõigile.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing