Ühispank alandas Harju Elektri aktsia hinnasihti

ÄP Online 25. mai 2001, 00:00

Harju Elektri aktsia kukkus eile börsil 3,5%, 36 kroonini. Seoses esimese kvartali oodatust madalamate müüginumbritega alandas Ühispank Harju Elektri selle aasta prognoositud käibenumbri 207,3 mln kroonini, mis on vaid 0,8% suurem eelmise aasta käibenumbrist.

Administratiivkulude kiire 26,6% kasv võrreldes eelmise aastaga on üks peamisi põhjusi, mis vedas alla ettevõte esimese kvartali rentaabluse ja kukutas kasumit võrreldes eelmise aasta sama ajaga 31,5%, tasemeni 3,5 mln krooni. Sellega kaasnevalt alandas Ühispank ka Harju Elektri selle aasta kasumiprognoosi 20,2 mln kroonilt 16,1 mln kroonile.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing