Shanghai mess algas Eestile edukalt

25. mai 2001, 15:52

TEA Kirjastus on Shanghai messil jõudnud Eestit ja TEA kirjastatud raamatuid tutvustada juba sadadele messikülastajatele, teatas kirjastuse ekspordijuht Olavi Valner.

Rahvusvaheline Shanghai mess on mõeldud autoriõiguste müügiks ning see on ulatuselt teine Hiinas ja kolmas kogu regioonis. Esimesel kohal on iga kahe aasta tagant korraldatav Pekingi Rahvusvaheline Raamatumess.

Messil osaleb kokku üle 530 kirjastuse, keda esindab 178 messistendi. Osalejate enamiku moodustavad autoriõigusi vahendavad agentuurid, aga oma stendiga on väljas ka lähinaabruse kirjastajad. Väljastpoolt Aasiat on esindatud Saksamaa, Prantsusmaa, Suurbritannia, Venemaa ja Eesti.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing