Eesti osaleb suurel äri- ja konverentsiturismi messil

28. mai 2001, 12:38

Homsest neljapäevani osaleb Eesti globaalsel kohtumiste, preemiareiside ning äriturismi messil EIBTM (The European Incentive, Business Travel Meetings), mis on 14 aasta jooksul kujunenud üheks suuremaks selle ala messiks maailmas, teatas Ettevõtluse Arendamise sihtasutuse PR-juht Aili Ohlau.

Ühisel ekspositsioonipinnal esindavad Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse Turismiagentuuri koordineerimisel Eestit hotelligrupid Reval ja Schlössle, reisifirmad Wris, Estonian Holidays, Estravel, Hermann Reisid, Raeturist ning lennufirma Estonian Air. Ühisstendil osalevad ka Tallinn ja Pärnu, kes on alates selle aasta veebruarist Euroopa Konverentsilinnade Liidu liikmed. Eesti ekspositsioon asub kõrvuti Skandinaaviamaadega.

Turismimessil EIBTM "2001 on rekordarv eksponente 105-st riigist. 2000. aastal võttis messist eksponentidena osa 3000 firmat ja organisatsiooni 74 riigist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing