Isamaaliit otsustab täna koostöö opositsiooniga Tallinnas

28. mai 2001, 17:06

Isamaaliidu Tallinna volikogu fraktsioon arutab koostöövõimalusi opositsiooniga, et tagada Tallinna juhtimine.

?Arutame linnapea Jüri Mõisa ettepanekut, kuidas saaks teha koostööd opositsiooniga, ilma et see koalitsioon kahjustaks. Põhiline valdkond on linnajuhtimisega otseselt seotud praktilised küsimused. Poliitilistes dimensioonides, nagu näiteks üüri ülemmäär, muidugi peavad kõik eraldi otsustama,? rääkis Isamaaliidu fraktsiooni liige Aimar Altosaar EPL Online?ile.

Altosaare sõnul ei ole fraktsiooni nõupidamise päevakorras praegu Isamaaliidu linnapeakandidaatide kinnitamist, kuid viimasele hetkele varupingi koostamist ei jäeta. Volikogu hääletab Reformierakonna algatatud umbusaldusavaldust Mõisa vastu sel neljapäeval. Kui Mõisa umbusaldatakse, tuleb pärast ametlikku istungi lõppu Keskfraktsiooni ettepanekul erakorraline istung ning ametisse valitakse uus linnapea ja linnavalitsus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing