NETI otsingusüsteemi linkide arv jõudis ühe miljonini

28. mai 2001, 15:01

Eesti Telefoni NETI otsingusüsteemi automaatselt arvuti poolt kogutud linkide maht ületas nädalavahetusel ühe miljoni piiri, mis tähendab, et Eesti serverites asuvate veebilehekülgede arv on jõudnud miljonini.

NETI arendusjuhi Kain Kalju sõnul on NETI kataloogis temaatiliselt süstematiseeritud 20 000 linki erinevatele kodulehtedele. 'Antud numbrid olid eelnevalt prognoositavad, sest nagu meie mitmeaastane kogemus näitab, peab internetis paika reegel, et veebilehekülgede maht kasvab aastaga kaks korda,' ütles Kalju.

NETI otsingusüsteemi ja kataloogi kasutab iga päev ligi 100 000 kasutajat, kes teostavad nädala jooksul rohkem 800 000 märksõnaotsingut.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing