Pärnoja kohtub Soome kaubandus- ja tööstusministriga

28. mai 2001, 12:29

Täna toimub majandusminister Mihkel Pärnoja töökohtumine Soome kaubandus- ja tööstusministri Sinikka Mönkärega, teatas ministeeriumi esindaja. Kohtumine toimub majandusministri Soome visiidi raames.

<pilt#MihkelParnoja.jpg#Majandusminister Mihkel Pärnoja#150#188#0>Pärnoja annab kohtumisel ülevaate Majandusministeeriumi valitsemisala valdkondade ettevalmistustest Euroopa Liiduga liitumiseks, Eesti energiapoliitika ja erastamise temaatikast jm.

Käsitletakse ka ministeeriumidevahelisi koostöövõimalusi Euroopa Liidu alase teavitamise vallas, keskendudes ettevõtjatele vajaliku informatsiooni levitamise temaatikale.

Soome visiidi raames külastab majandusminister ka erinevaid Soome ettevõtteid, nt Soome energeetikaettevõtet Fingrid OY, elektroonikakomponente tootvat ettevõtet Okmetic OY ja tööstusautomaatika ettevõtet JOT Automation Group OY. Lisaks kohtumistele ettevõtetes on kavas ka kohtumine Soome Tehnoloogiaagentuuri (TEKES) juhtidega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing