President kuulutas välja arvukalt seadusi

28. mai 2001, 16:05

President Lennart Meri kuulutas täna välja üksteist seadust, teatas presidendi kantselei pressiteenistus.

Lennart Meri kirjutas Kadriorus alla otsustele kuulutada välja riigikogus 8. mail vastu võetud 'Metsaseaduse muutmise seadus' ja 9. mail vastu võetud 'Asendustäitmise ja sunniraha seadus', 'Tervishoiuteenuste korraldamise seadus' ning 15. mail vastu võetud 'Sotsiaalmaksuseaduse muutmise seadus' ja 'Kaitstavate loodusobjektide seaduse muutmise seadus'.

President kuulutas välja ka Riigikogus 16. mail vastu võetud 'Palgaseaduse muutmise seaduse', 'Alaealise mõjutusvahendite seaduse ning põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse muutmise seaduse', 'Autoriõiguse seaduse, Eesti Vabariigi rendiseaduse ja tarbijakaitseseaduse muutmise seaduse', 'Ranna ja kalda kaitse seaduse muutmise seaduse', 'Eesti Vabariigi valitsuse, Soome Vabariigi valitsuse ja Rootsi Kuningriigi valitsuse kokkuleppe merealapiiride kokkupuutepunkti kohta Läänemeres ratifitseerimise seaduse' ja 'Testamendiregistri loomise konventsiooni ratifitseerimise seaduse'.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing