Selgub Eesti kõige peresõbralikum firma

28. mai 2001, 12:55

Ajakiri Pere ja Kodu ning ajaleht Äripäev kuulutavad neljapäeval Pirita Lillepaviljonis välja Eesti kõige peresõbralikuma firma.

Aprillis korraldatud küsitluse tulemuste põhjal koostasid Äripäev ning Pere ja Kodu peresõbraliku firmakultuuriga ettevõtete TOP 30. Uuriti, millised on firmade tavad ja traditsioonid, kuidas töötajaid motiveeritakse ning millised on soodustused töötajatele ja nende pereliikmetele. Küsimustiku ja analüüsi metoodika panid toimetused kokku koos psühholoog Aleksander Pulveri ja juhtimiskonsultant Heiti Pakuga.

Üritusel autasustatakse kümmet paremat ettevõtet. Firmade esindajad on kutsutud koos pereliikmetega. Seepärast toimub samaaegselt autasustamisega lastele eraldi programm ja ürituse lõpus näitab tuntud näitleja Ferdinand Veike oma nukke. Peetakse ka Kalevi toodete oksjon, millest saadetud tulu läheb ühele Eesti suurperele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing