Toivo Jürgenson osaleb transpordiministrite tippkohtumisel

28. mai 2001, 13:40

Teede- ja sideminister Toivo Jürgenson osaleb homme ja ülehomme Lissabonis toimuval Euroopa Transpordiministrite Nõukogu 85. istungjärgul, teatas ministeeriumi pressiesindaja. Tegemist on Euroopa transpordiministrite tippkohtumisega, milles osalevad 40 riiki.

<pilt#ToivoJyrgenson.jpg#Teede- ja sideminister Toivo Jürgenson#150#172#0>Arutatakse Pan-Euroopa transpordikoridoride integreerimisega seotud küsimusi ning stsenaariumeid. Ühtse stsenaariumi kujundamisel püütakse võimalikult lähtuda kõigi riikide varasematest arengukavadest. Arengukava, mis annab suunised kuni aastani 2020, lähtub majanduskasvu ja iibe prognoosidest ning muudest elanikkonda ja tarbimist puudutavatest analüüsidest.

Maanteetranspordi juures käsitletakse töö- ja vabaaja regulatsioonide, maksustamise ning turule pääsemise harmoniseerimist. Käsitlemist leiab ka väävlivabade kütuste kasutamine.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing