ET ja Privador pakuvad mobiilse büroo turvalahendusi

29. mai 2001, 11:10

AS toob koostöös ASiga juunis turule Atlase Turvaline Kaugtöö lahenduse, mis võimaldab turvalist ja salastatud ligipääsu oma ettevõtte sisevõrgus olevatele dokumentidele, andmebaasidele, e-postile ja veebirakendustele, teatasid firmad.

ET teenuste talituse direktori Olav Harjo sõnul võimaldab kaugtöökohtade turvamine muuta ettevõttel igapäevast töökorraldust paindlikumaks, suunates oma töötajaid tööle kodu- või mobiilsetesse kontoritesse ja vabaneda bürooruumide rendist ning perspektiivis ka tülikast kohtvõrgu haldamisest.

'Turvaline Kaugtöö lahenduse abil luuakse ettevõtte sisevõrgu ja kaugtöö tegija vahel turvatud kanal, kuhu väljapoolt ründaja sisse ei pääse,' ütles Harjo.

'Turvaline Kaugtöö võimaldab firmades vähese vaevaga mobiiltööle üle minna, tagades samas andmete ja infoliikluse kaitstuse. Esmajärjekorras võimaldab uus teenus töötajatel, kes viibivad tihti kontorist väljas või soovivad kodust meile lugeda või andmebaaside poole pöörduda, teha seda turvaliselt ning suvalisel hetkel, ' lisas Privadori juhataja Indrek Kasela. 'Võrreldes veebipõhise e-posti kasutamisega töö otstarbel on Turvaline Kaugtöö oluliselt turvalisem nii töötajale kui firmale, kes töötajatele kaugjuurdepääsu võimaldab.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing