Urmas Ott võis teenida 200 000 krooni

29. mai 2001, 08:33

Kinnitamata andmeil võis Urmas Ott saatesarja '7 päeva mais' juhtides teenida 200 000 krooni, kirjutab SL Õhtuleht.

Tundmatuks jääda sooviva teletöötaja andmeil teenis Urmas Ott sarja '7 päeva mais' kaheksa saate juhtimise eest 200 000 krooni. 'Ei kommenteeri, ei taha ka öelda, kas see summa on üle pakutud,' ütleb TV1 turundusosakonna direktor Alari Kasemaa.

Ta ei taha täpsustada, kui palju TV1 vaadatavus tänu karismaatilisele ja säravale saatejuhile kasvas. 'Natuke vara rääkida, reaalsed numbrid saan kahe nädala pärast. Nädala lõikes olen ennustanud paari protsenti.'

Pühapäeval pärast saatesarja '7 päeva mais' viimast intervjuud jooksis TV1 turvamees ähmis näoga stuudiosse ja hüüdis: president tahab Urmas Otiga rääkida!

'See oli täielik üllatus!' särab Kasemaa. 'Minu arvates esimest korda teleajaloos, kui president niimoodi konkreetse saate eest tänab.'

'Presidendi kantselei sekretär helistas telejaama valvelauda ja ütles, et president soovib härra Otiga rääkida. Algul mõtlesime, et kena nali küll. Aga oligi Lennart Meri,' räägib Kasemaa, kelle sõnul helistati vahetult pärast presidendimaratoni viimast otsesaadet, kui lõppes intervjuu Jevgeni Tombergiga. 'Lennart Meri tänas Otti meeldiva saate eest.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing