Valitsus kiitis heaks teehoiukava

29. mai 2001, 10:27

Valitsus kiitis heaks riikliku teehoiukava kuni aastani 2006, mille alusel hakatakse rahastama teede korrashoidu.

Riigimaanteede seisundi parandamiseks, sealhulgas kõrvalmaanteede katete taastusremondiks, kruusateede remondiks ja neile katete ehitamiseks, samuti sildade remondiks, on koostatud esmajoones remonti vajavate objektide nimekiri ja teehoiukulude eelarve. Teehoiu rahastamisel aastani 2006 on arvestatud laenude tagasimaksmisega.

Teehoiukava koosseisus on kavandatavate riigimaanteede ehitus-ja remondiobjektide nimekiri, riigimaanteede hoiu- ja hooldetööde kulude arvestus, riigimaanteede hoiukulud ning kulude katteks kavandatud raha riigieelarvest, laenudest ja välisabist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing