Tele2 ja Q GSM ühinevad

30. mai 2001, 12:52

Rootsi kontsern TELE2 AB suurendab osalust TELE2 kaubamärgi all telefoni-, interneti- ja kaabeltelevisiooni teenuseid pakkuvas telekommunikatsioonifirmas Levicom Broadband OÜ 19,9 protsendilt 60 protsendini.

Seoses muutustega omandistruktuuris ühendatakse Levicom Broadband OÜ (interneti, telefoniteenuseid, kaabellevi) ning Q GSM ja Tele2.Mobiil kaubamärkidega mobiilsideteenuseid pakkuva TELE2 Eesti AS-i juhtimisstruktuurid. TELE2 AB on Tele2 Eesti ASi (Q GSM) enamusomanik omades 95 protsenti ettevõttest.

<pilt#IvarLukk.jpg#Tele2 Eesti ASi juhatuse esimees Ivar Lukk#150#188#0> Levicom Broadband OÜ juhatuse esimehe Ivar Luki sõnul on kahe ettevõtte juhtimisstruktuuride ühendamise eesmärgiks maksimaalne sünergia ning turuosa jätkuv kasv.

'Kahe ettevõtte struktuuride ühendamine aitab samuti saavutada tegevuse maksimaalse kuluefektiivsuse,' ütles Lukk.

Ivar Lukist saab Tele2 Eesti ASi juhatuse esimees.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing