Tuttavad Tõnis Paltsist

31. mai 2001, 00:00

Kui tõsiselt kaaluda Mõisa-järgset olukorda, siis minu ettekujutuses oleks hea linnapeakandidaat Levicom Broadband OÜ nõukogu esimees Tõnis Palts. Tegu pole mitte ainult hea majandusmehega, kes on suutnud oma firma järjele aidata ? Palts on ka osav poliitiline suhtekorraldaja, kes oskab leida ühist keelt väga erinevate poliitikute ja avaliku elu tegelastega. Oleme temaga väga head tuttavad, kes on kümneid kordi koos lõunat söönud ja mitmesuguseid linna- ja riigiasju arutanud.
Edgar Savisaar, Keskerakonna esimees (Keskerakonna pressiteatest)

___________________________________________

Paltsi osas on meil Keskerakonnaga uskumatult ühised vaated.
Liisa Pakosta, Isamaaliidu Tallinna piirkonna juht, Tallinna abilinnapea (Äripäev, 30.05.)

___________________________________________

Eesti lehtede otsingumootorid annavad Paltsi nimega paarist viimasest aastast muuhulgas välja, et Tõnis Palts seilas Lennukil Indrek Tarandiga samas vahetuses Brasiilias; et Isamaaliidu liikmele Venno Paltsile kuuluv ehitusfirma maksis Mart Laari maja renoveerinud meestele ümbrikupalka; et Tõnis Paltsi juhatatav Levicom oli mullu esimeses kvartalis Isamaa suurim sponsor (200 000 krooniga); et sama Paltsi Tele2 jäi väga rahule Laari valitsuse poolt talle sätitud kaabellevi monopoliga.

Võrreldes Paltsiga oli Mõis linnapeaks saades väga tuntud poliitik. Mõis oli Hansapanga ajast ka ärimehena palju laiemalt tuntud kui Q GSMi ja Tele2 mees Palts. Võimsa PR-kampaaniaga saaks neid puudusi siluda.
Allan Alaküla, Kesknädala peatoimetaja (Delfi)

___________________________________________

Saarlastele omaselt on Palts jäärapäine. Koos äripartner Toomas Peegiga on nad suured õhumüüjad ja suutsid osaluse Levicomis müüa maha uskumatult soodsa hinnaga.
Gunnar Gobin, Tõnis Paltsi endine äripartner (EPL, 30.05.)

___________________________________________

Palts on üks tahtejõulisemaid inimesi. Äris on ta väga aus ja otsekohene äripartner.
Raul Pikkani, Tõnis Paltsi endine töökaaslane (EPL, 03.05.)

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing