Majandusuudisteportaal OBN lõpetab

31. mai 2001, 12:54

Online majandusuudistega hiljuti turule tulnud Online Business News lõpetab tänasest töö. OBNi juht Inno Tähismaa ütles, et kõigile klientidele makstakse raha tagasi.

'Idee oli algselt selline, et pakkuda konkureerivat toodet BNSile ja ETAle, aga odavama hinnaga,' rääkis Tähismaa. 'Meil oli juba mitmete inimestega kokkulepe, kes pidid hakkama meie klientideks, kuid ütlesid siis ühel või teisel põhjusel ära. Seega jäi meil üle pakkuda tasuta uudiseid ja teenide reklaamilt tulu. Eesti reklaamiturg on aga veel nii väike, et see oleks eeldanud 2-3 aastat intensiivset tööd.'

Tähismaa sõnul lõpetab OBN praegusel kujul interneti vahendusel uudiste pakkumise, kuigi OÜ Online Business News jääb alles. 'Otsus tuli kiiresti,' ütles Tähismaa. 'Me ei tahtnud sattuda klientide ees täbarasse olukorda, suutes mitte pakkuda seda, mida meilt oodati.'

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing