Eestil läheb nii hästi, et Maailmapank sulgeb siin oma kontori

04. juuni 2001, 15:28

Maailmapank sulgeb oma kontori Eestis, kuna Eestil läheb juba nii hästi, kuid koostöö Maailmapangaga jätkub, teatas peaministri pressinõunik Anne Osvet.

Peaminister Mart Laar võttis esmaspäeval vastu Maailmapanga delegatsiooni eesotsas panga asepresidendi Johannes Linniga.

Eestil läheb nii hästi, et Maailmapank on otsustanud oma siinse kontori sulgeda. See aga ei tähenda Linni sõnul koostöö lõppemist. Pooleliolevad tervishoiu-, Tallinn-Tartu maantee renoveerimise ja põllumajanduse alased projektid viiakse koos lõpule.

Maailmapanga asepresident Johannes Linn ei osanud midagi täpsemat ütelda väidetava 20 miljardi krooni suuruse laenu pakkumise kohta Ida-Virumaa jaoks. Küll aga arutati kohtumisel neid võimalusi, kuidas kaasata Maailmapank edaspidi Ida-Virumaa sotsiaalsete probleemide lahendamisse.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing