Kaabel-TV teenusega saab liituda elektroonikakaupluses

04. juuni 2001, 14:49

Alates tänasest saab TELE2 kaabeltelevisiooni lepinguid sõlmida +/- Elektroonika kauplustes üle Eesti, teatab TELE2.

TELE2 kaabel-TV tootejuht Marko Uulitsa sõnul saab kahe firma koostöö tulemusel TELE2 teenusega liituda Tallinnas, Tartus, Paides, Pärnus, Valgas ja Rakveres asuvates +/- Elektroonika keti kauplustes.

'Lisaks üle-eestilisele klienditeeninduse telefonile on kõigil TELE2 võrgu piirkonnas asuvatel huvilistel nüüd võimalus sõlmida lepinguid linnades kohapeal. Leiame, et eraldiseisvate kaabel-TV teeninduskeskuste haldamisest on täna efektiivsem luua koostöövõrgustik erinevate partneritega. Uudne lahendus peaks olema atraktiivsem ka klientidele,' sõnas Uulits.

+/- Elektroonika turundusjuht Andres Anger sõnas, et neile annab selline tehing lisaväärtust. TELE2 pakub kaabel-TV teenust 13s Eesti linnas, firma kaabeltelevisiooni võrk ulatub 102 000 koduni. +/- Elektroonika on 20 kauplusega esindatud 13s Eesti linnas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing