De Broe: HP kahekordistab kasumi kolme aastaga

ÄP Online 05. juuni 2001, 00:00

Maaklerfirma Williams de Broe teatas eile, et annab Hansapanga aktsiale ostusoovituse ning hinnasihi 202 krooni, mis on praegusest aktsia turuhinnast 25 protsendi võrra kõrgemal.

?Balti riikide selle aasta majanduskasvud tõotavad tulla 4?5 protsendi ringis, samuti on oodata pankade kiiret deposiitide ka laenumahtude kasvu. Hansapanga esimese kvartali majandustulemused olid väga head ning näitasid, et pank on kiires kasvufaasis,? kirjutas Williams de Broe raportis.

Samuti sõnas maaklerfirma, et Leedu suuruselt teise panga Taupomasise Panga omandamine tsementeerib panga liiderpositsiooni Balti pangandussektoris ning teeb võimalikuks panga kiire arengu ka pärast 2002. aastat.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:35
    Otsi:

    Ava täpsem otsing