Leedu Hoiupanga nõukogus hansapankurid

Inno Tähismaa 06. juuni 2001, 10:39

Leedu hoiupanga (LTB) ostnud Hansapank pani eile paika uue nõukogu ja juhatuse, kus domineerivad hansapankurid.

Uues nõukogus on kõik hansapankurid: esimees Raul Parusk ja liikmed Hansapanga juht Indrek Neivelt, Hansabank Marketsi juht Erkki Raasuke, Hansapanga IT-juht Olli Heinonen, Läti Hansabanka juht Ingrida Bluma, Swedbanki presidendi vanemnõunik Lennart Lundberg ja Hansapanga nõustaja Ingvar Andreasson.

Nõukogu nimetas ametisse uue juhatuse, mille esimeheks sai Leedu Hansabankase juht Arunas Siksta. Juhatuse liikmed on Dalius Darulis, Dalius Kaveckas, Darius Nedzinskas ja Antanas Poska.

Darulis juhib uues pangas administratsiooni divisjoni, Kaveckas jaepangandusdivisjoni ja Nedzinskas korporatiivpangandusdivisjoni. Poska on uue panga finantsdirektor, tema oli ka Hansabankase finantsjuht.

Hansapanga poolt läksid uut panka üles ehitama endine Hansapank Eesti juht Raul Parusk ja Hansapanga riskijuht Aivar Rehe. Paruski asemele asus Andres Liinat ja Rehe asemele sai Aivo Adamson. LTB ülevõtmist juhtis Hansapanga poolt Hansabank Marketsi juht Erkki Raasuke.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing