Eesti-Vene ärikliima hakkab soojenema

07. juuni 2001, 00:00

Sellest, et topelttollid, mis Venemaa Eestist tulevatele kaupadele seadis, nüüd ikka päris tõega kaduma hakkavad, on kindel märk olemas ? Venemaalt hakkab siiapoole tulema ärimehi. Mitte suvitama, vaid äri tegema. Esimene firma on kohal ? kütuse jaemüügifirma PTK Peterburist. Kauplema hakkab ta Tallinnas Kadaka teel.

PTK on tabanud õige hetke ? kui tollid maas, on tema valmis. PTK eeldab kaubavahetuse suurt elavnemist. Loomulikult tahab ta sellest oma osa võtta, aga samas silub ta ka meie ettevõtjate teed Venemaa poole. Imelihtsal moel ? sularahata maksevahendiga ehk kui oled siin PTK klient, on sul hõlpsam ka idas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing