Sulev Oll • 6. juuni 2001 kell 6:18

Foorum riigivastutuse seaduse rakendamisest

Eesti Avaliku Halduse Instituut (EAHI) korraldab täna algusega kell 10 Tallinnas riigiasutuste ja äriühingite juhtidele suunatud foorumi, mis käsitleb järgmisest aastast jõustuva riigivastutuse seaduse rakendamisega kaasnevaid probleeme, kirjutatatakse EAHI pressiteates.

EAHI teadusdirektori Jaanis Prii sõnul on riigivastutuse seaduse autorid seadnud eesmärgiks kaitsta kodanikku riigi või tema ametnike omavoli eest.

?Kuigi seadus jõustub alles aastavahetusel, on juba täna kasulik teada, mida uut see endaga kaasa toob. Riigivastutuse Foorum ongi kohaks, kus ettevõtja ja ametnik saavad oma küsimustele seaduse autoritelt vastuseid,? sõnas Prii.

Foorumil osalevad Riigikohtu esimees Uno Lõhmus, Riigikogu põhiseaduskomisjoni esinaine Liia Hänni, justiitsminister Märt Rask, Äripäeva ajakirjanik Meelis Mandel, vandeadvokaat Aivar Pilv, politseiameti asedirektori Ralf Palo, prokurör Kristel Siitam ning Hansapanga siseauditi juht Erik Starkov.

Hetkel kuum