Merita Tartu kontor teeb eluasemelaenu võtjatele soodustusi

08. juuni 2001, 15:10

Nordea Eesti (Merita Pank) Tartu kontor kasseerib esimese tegutsemisaasta täitumise puhul kahe kuu jooksul Lõuna-Eesti klientidelt eluasemelaenu sõlmimisel poole väiksema lepingutasu, ütles Tartu kontori juhataja Rauno Kallas.

Kallase sõnul on Merita Panga tulek Lõuna-Eesti turule eelmise aasta juunis tugevdanud eelkõige konkurentsi eluasemelaenude andmisel. ?Eluasemelaenude intressid on noortele peredele ja spetsialistide soodsamaks muutunud,? sõnas Kallas ja lisas, et suunanäitaja on siin olnud just nende kontor.

?Ettevõtted hindavad meie pakutud võimalusi tööstusseadmete liisimisel ja eriti ekspordi faktooringut,? rääkis Kallas.

Konservatiivsetele eraisikuist hoiustajatele on mõjuv olnud see, et Nordea tagab 150 000 Soome marga ehk 390 000 krooni suuruse hoiuse, mis on ligi kümme korda enam, kui tagab Eesti hoiuste tagamise fond.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing