Viru Õlu läheb noortejoogiga teisele katsele

08. juuni 2001, 11:22

Kuu alguses uue toote registreerimisel alkoholiregistrilt eitava vastuse saanud Viru Õlu läheb oma noortejoogi Shandyga järgmisel nädalal registrisse teisele katsele.

'Praegu on veel kõik lahtine, kuid me üritame uuesti alkoholiregistriga asju ajada,' ütles Viru Õlu kvaliteedijuht Helle Vahemets. '14. juunil on alkoholiregistri järgmine koosolek ja eks siis paistab.'

Viru Õlu on valmis tootnud üle 5000 kasti väikese alkoholisisaldusega Shandyt, kuid praegu seisab jook oma aja ootel laos ning hetkel juurde seda ei toodeta. Majandusministeeriumi hinnangul poleks Viru Õlu tohtinudki alkohoolset jooki enne selle registrisse kandmist toota.

Shandy 'põrus' alkoholiregistri komisjoni koosolekul, kuna selle pakend eksitab alkoholiregistri hinnangul tarbijat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing