Tallinna Soojuse juhiportreed ? tõeline pärl omasuguste seas

Erik Prozes 13. juuni 2001, 00:00

Tallinna Soojuse aastaraamatu juhiportreed olid kõige leidlikumad, ka võlus selle firma spetsiifikast tulenev läbivalt soe fotode koloriit. Juhiportreed ja nende kasutamine oli kandideerivate aastaraamatute pärl, mis ainsana meelde jäi.

Hansapank on hakkama saanud tõeliselt rahvalähedase lähenemisega temaatikale, isegi juht on veetud tänavamelusse. Fotod on tehtud otsast lõpuni sümpaatselt kindla käekirjaga.

Saku on ilmselt kasutanud erinevate autorite eri aegadel tehtud fotosid ja neid siis omavahel põiminud. Fotolavastused on Sakul alati suurepärased olnud, iseasi, kas reklaamplakatlik klantslähenemine aastaraamatusse sobib ja usaldusväärsust pälvib. Kokkuvõttes siiski kolmanda koha vääriline, sest eraldi võttes olid pildid väga head ja valik ei lõhkunud liiga tervikut.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:08
    Otsi:

    Ava täpsem otsing