SL Bussiliinid alustab juulis Tallinnas tööd

13. juuni 2001, 08:06

Tallinna ühistranspordi liinikonkursil viieks aastaks Õismäe ja Mustamäe piirkonna teenindamise lepingu võitnud SL Bussiliinid esitas linnale oma tegevusplaani, mille järgi alustatakse juulis busside Tallinna toomist ja töötajate väljaõpet, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Lepingus olid fikseeritud poolte kohustused, aga kuna see teema oli kuu aega tagasi väga aktuaalne, palusime SL Bussiliinidel linnale esitada täpse kava. Iseenesest ei peaks meid ju saia tegemise protsess huvitama,? ütles säästva arengu ja planeerimise ameti (SAPA) juhataja Toomas Tauts.

SL Bussiliinid alustab tegevuskava järgi juulis Suur-Sõjamäe 4 garaa?iseadmete paigaldamist ja töötajate väljaõpet. 11. juuliks esitab firma linnale busside tehnilised andmed ning gara?eerimise ja remonttööde korraldamise lepingud, samuti Tallinna Autobussikoondise (TAK) ning Tallinna trammi- ja trollibussikoondisega lõpp-peatuste ja parklate tasuta kasutamise lepingud.

Lepingujärgselt nõutud viie miljoni kroonise garantii annab SL Bussiliinid linnale augustis. Busside Tallinna toomise graafikuks märkis firma esialgu 15 bussi juulis, 15 augustis, 15 septembris, 20 oktoobris ja 18 novembris.

?Praegu jätkuvad läbirääkimised TAKiga ja juuni lõpus kavatsetakse sõlmida alltöövõtulepingud, et alustada augustis esimeste liinide teenindamist. Kui TAKiga lepingut sõlmida ei õnnestu, võib busside toomise graafik muutuda,? ütles Tauts.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing