Kaablivargad omandavad lisaeriala

14. juuni 2001, 00:00

Piraatidega ühele poole jõudnud siseminister Tarmo Loodus lubas jaanipäevaks lõpparve anda ka kaablivarastele. Mis mees öelnud, see tehtud ? riigikogu keelas teisipäeval alumiinium- ja vasktraadi kokkuostu. Nüüd aga uus häda käes ? vanu elektrijuhtmeid ja traati viisid kokkuostu ka Eesti Energia, raudteefirmad, Keila Kaabel, s.o need, kellele vargad üksi möödunud aastal 34,2 mln krooni kahju tekitasid.

Kas aga kaablivargad panevad hambad varna või hakkavad äkki ausateks kodanikeks? Ei seda ega teist. Hoopis ametitvahetavad ? hakkavad metallurgideks Sulatavad alumii-nium(küllap ka vask-)traadi ümber ja viivad kraami ikka kokkuostu. Valgus Valgamaale vist ei jõuagi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing