Ordi lähenes mais Microlinkile

Kaido Einama 14. juuni 2001, 00:00

Viimastel kuudel on Ordi ja Microlinki vahe vähenenud. Kui eelmine kuu oli mõlema Eesti juhtiva arvutitootja vahe Microlinki kasuks veel 294, siis maikuus oli vahe vaid 180 arvutit. Maikuu ei sisalda aga veel hiljuti võidetud politseihanget, ütles Ordi juhataja Urmas Sisask Äripäevale. Paarsada arvutit tarnitakse politseile sel kuul, mis suurendab Ordi arvutitootmise tulemusi järgmises edetabelis. Maikuus oli Ordil toodang 55 suurem kui eelmine aasta, Microlinkil tootmine Eestis vähenes.

Teistel arvutitootjatel oli maikuu aprillist enamasti parem või samal tasemel. Ordile ja Microlinkile aga neist konkurente pole. Ka K Arvutisalong oma 124 arvutiga kuus on kolmandal kohal olles suurematest tootjatest kaugel taga.

Eelmistel aastatel on samuti maikuus toimunud enamusel arvutitootjatel väike tõus enne suurt langust suvekuudel. Kevadised ostud tehakse enne puhkusi ära ja järgmine firmade arvutiostulaine saabub septembri lõpus ja oktoobris.

Protsessoritest on võimust võtmas Pentium III, Celerone veel müüakse, aga aina vähem.

Arvutite tootmine Eestis maikuus

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing