Ülevaade suurmeistri tegemistest

ÄP 15. juuni 2001, 00:00

?Encore!? (eesti k lisapala) jälgib Neeme Järvi tegevust eeskätt Ameerikas Detroidi Sümfooniaorkestri muusikalise juhina, kuid ka mujal maailmas. Raamatus on Urmas Oti pikk intervjuu Neeme Järviga, lisaks tema intervjuud mitmete Ameerika muusikute ja Järvi kolleegidega. Muusikateadlase Priit Kuuse koostatud ülevaade ?Aeg ja elu? toob lugejani Neeme Järvi eluloo taustal maailma ja Eesti ajaloo ning muusikaloo sündmused viimase poole sajandi jooksul.

Raamatu lõpus on Neeme Järvi kontserdipäevik 1991?2001 ja tema dirigeerimisel valminud plaadistused (357 CDd) heliloojate ja CDde valmimise ajalises järjestuses.

ENCORE! Neeme Järvi
Urmas Ott ja Priit Kuusk
496 lk, ill, kõva köide

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:09
Otsi:

Ava täpsem otsing