Kesknädal tegi pumppüssiskandaalist raamatu

19. juuni 2001, 12:09

Ajalehe Kesknädal väljaandena ilmub jaanipäevaks müügile raamat ?Riigimängur ehk ühe laariloo kroonika?, mis annab mahuka ülevaate 7. veebruarist 17. maini Eesti trükiajakirjanduses ilmunud olulisemad pumppüssiskandaali puudutavad artiklitest.

<pilt#EdgarSavisaar.jpg#Edgar Savisaar#150#172#0>?Raamat on ilmekaks näiteks, kuidas ka väike ajaleht võib tubli tööga esile kutsuda valitsuskriisi, mis oleks kaasa toonud peaaegu peaministri tagasiastumise,? ütleb Kesknädala peatoimetaja Heimar Lenk.

<pilt#MartLaar.jpg#Peaminister Mart Laar#150#188#0> Pumppüssiskandaal sai alguse 7. veebruaril Kesknädalas ilmunud Allan Alaküla artiklist ?Lipnik Laar tulistas Savisaare pihta?.

Kogumiku tiraa? on 1500 eksemplari, Kesknädala tellijatele pakutakse raamatut soodushinnaga 60 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing