Krediidipanga varade maht kasvab ülikiiresti

19. juuni 2001, 14:07

Tänavu küünib Krediidipanga varade maht ühe miljardi kroonini, see kasvas möödunud aasta jooksul 43 protsenti, mis on poole kiirem kasv kui pangandussektoris tervikuna.

Panga hoiuste maht kasvas möödunud aastal 64%, mis on samuti kiirem, kui panganduse keskmine 43% kasv. Pank sai möödunud aastal juurde 3000 klienti, see tähendab 15% kasvu. Suur osa panga uutest klientidest on noored. Panga missioon on keskenduda eraisikute ja väikeettevõtete paindlikule teenindamisele.

Aktsionäride koosolek kinnitas panga möödunud aasta 2 mln kasumi, millest pool läheb dividendidena eelisaktsiate omanikele ja pool viimaste aastate kahjumi katteks. Tänavuse aasta audiitoriks valiti Tiit Raimla. Kõik otsused möödunud aasta aruande kinnitamisel ja audiitori valimisel kinnitas koosolek ilma ühegi vastuhääleta.

Uudise vahendas Äripäeva ajakirjanik Inno Tähismaa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing