Krediidipank lubab dividende 2003. aasta eest

19. juuni 2001, 14:13

Panga endine juhatuse esimees ja praegune nõukogu esimees Rein Otsason lubas tänasel aktsionäride koosolekul dividende 2003. aasta eest.

<pilt#ReinOtsasson.jpg#Krediidipanga nõukogu esimees Rein Otsason#122#200#0> Otsason kirjeldas oma tänases ettekandes kinnisvara arendust kui põhilist vahendit kasumi suurendamisel ja möödunud perioodide kahjumi katmisel.

Panga varasem kahjum 32 mln krooni on kavas katta paari aastaga, sellest 11 mln tuleb reservidest ja ligi 20 mln jooksvast kasumist. Samuti kavatseb pank tegeleda senisest tõhusamalt nn halbade laenude tagasisaamisel ja edaspidi vaadata, et halbu laene välja ei antaks.

Uudise vahendas Inno Tähismaa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing