Kolm päeva sööki ja muusikat

ÄP 21. juuni 2001, 00:00

1999. aastast toimuva Grillfesti eesmärk on olla Eesti suurim söögi- ja muusikapidu, mida tõestab kolmel laval üles astuvad ligi 100 artisti ning sajad festivaliplatsil asuvad grillipaviljonid, toidutelgid, müügiletid, kus pakutakse grillroogi alates Eesti suitsupõrsast ja lõpetades eksootiliste India, Hiina, Korea ja Kaukaasia rahvusroogadega.

Kolmepäevase festivali esimene päev kannab nime Suur Armastuse Päev, mille läbivaks teemaks on romantika. Esinevad Tanel Padar, Maarja-Liis, Ultima Thule, Genialistid, No Big Silence, Jüri Homenja jt. Toimuvad konkursid Miss Eesti Tiss ja Eesti Mees 2001. Algavad grillimisvõistlused, millest võtab osa rohkem kui kakskümmend võistkonda. Suure Armastuse Päeva lõpetab ilutulestikuvõistlus Suur Pauk, kus parima ilutulestikumeistri selgitab välja publik.

Teine festivalipäev on Suur Jaanipäev. Muusikaprogramm on rahvalik: Apelsin, N Euro, 2 Quick Start, Caater, Vello Orumets ja Laine, Oleg Sõrg. Lisaks kodumaistele esinejatele astub õhtul peaesinejana üles Boney M. Õllelaval peetakse karaoke Eesti meistrivõistlused Kuldne Mikrofon. Jätkuvad grillimisvõistlused, kus päevateemaks on fantaasiaroa valmistamine, road müüakse hiljem oksjonil maha. Hämaruse saabudes süüdatakse suur jaanituli.

Kolmas festivalipäev on Eesti Rekordite Päev. Vello Lääne ja Lembitu Kuuse juhtimisel viiakse läbi suur rahvalike rekordite püstitamise võistlus, kuhu on kutsutud osalema kõik inimesed, samuti firmad ning asutused. Võisteldakse õllekorgi kaugviskes, kõrgeima õllekastitorni ehitamises, lipsusõlme kestvussidumises jms. Üles astuvad Magnetic Bänd, Päratrust, Singer Vinger, Turist, Blind, LU:K, Suveniir jt.

Kõigil kolmel päeval toimuvad korvpalli- ja rannavõrkpallivõistlused, läbi viiakse maleturniir. Laste jaoks paigaldatakse lõbustuspark traditsiooniliste atraktsioonidega.

Kolme päeva pileti hind on 200 krooni ning need on müügil Piletilevi müügipunktides ja Shelli tanklates. Ühe päeva pileti hind on 100 krooni ja need on müügil festivali väravas. Lastele pikkusega kuni 130 cm on sissepääs tasuta. Grillfest avab uksed kõikidel päevadel kl 13.

Grillfest Estonia 2001
R?P 22.?24.06.
Tallinn, Stroomi rannapargis

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:10

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing