E-Kindlustuse teenus esimeste seas Euroopas

ÄP 29. juuni 2001, 00:00

E-Kindlustus avas esmaspäeval kindlustuskeskkonna http://www.e-kindlustus.ee , mis pakub ühe esimese online-kindlustusmaaklerina Euroopas kindlustuslepingute sõlmimist ning haldust interneti kaudu.

Kindlustus- ja finantsteenuseid loetakse e-äris kõige sobivamaks tegevusalaks. E-kindlustuse lehel on võimalik elektroonilisel teel saada kindlustuspakkumisi erinevatelt firmadelt ja neist sobiv välja valida. Pärast sisselogimist ja lepingute sõlmimist on näha ka eelnevalt sõlmitud lepingud. Andmete sisestamisel tuleb olla ülitäpne, sest näiteks tühik numbri lõpus pole süsteemile vastuvõetav.

Äripäev testis reisikindlustust, kodukindlustust ja kaskokindlustust sõiduautole. Peale kaskokindlustuse sai kindlustusseltside pakkumised kohe kätte, sõiduautot kindlustades aga saadetakse pakkumised eraldi e-postiga, kuna need vaatab läbi päris maakler. E-Kindlustuse kliendil on võimalus saada kindlustusalast nõu reaalajas, suheldes klienditeenindusega online-jututoa vormis. E-Kindlustuse keskkond peaks huvi pakkuma ka firmadele, kellel on palju kindlustuslepinguid ning puudub neist selge ülevaade.

Kindlustusmaakleri teenuseid pakkuv E-Kindlustus vahendab Sampo Eesti Varakindlustuse, BICO-LEKS Kindlustuse, Salva Kindlustuse, Seesam Rahvusvahelise Kindlustuse, Inges Kindlustuse ja Zürich Kindlustuse tooteid. Info liikumine on salastatud 40bitise salastusvõtmega. Teenus seotakse ka kõigi juhtivate eestikeelsete portaalidega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing