MicroLinkil rekordiline juunikuu arvutimüük

03. juuli 2001, 16:08

AS MicroLink Arvutid müüs juunis Eestis 1175 arvutit, mis on kõigi aegade parim tulemus selles kuus, teatas MicroLink Arvutite tooteturunduse juht Mart Sepp täna.

'Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvas MicroLink Arvutite poolt müüdud arvutite arv juunis Eestis 55 protsenti,' ütles Sepp. 'Hea tulemuse tingis oodatust aktiivsem nõudlus erasektoris ja ka tugev ärisektor.'

Praegu on käimas Eesti internetiseerimisprojekti Vaata Maailma raames sooduskampaaniad, mille käigus saavad Ühispanga ja Eesti Telefoni töötajad osta soodusliisinguga MicroLinki või IBMi arvutit. Ühispank, ET, MicroLink, IBM jt on Vaata Maailma asutajad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing