Valitsus otsustas vähendada Riigi Kinnisvara ASi aktsiakapitali

ÄP Online 04. juuli 2001, 00:00

Riigi Kinnisvara aktsiakapitali pidi üle antama mitterahalise sissemaksena viis objekti, nende hulgas kolm kinnistut ja kaks objekti asukohaga Kopli 72 ja Lühike jalg 9a, mille kinnistamistoiminguid on alustatud, kuid kinnistusraamatusse kantud veel ei ole.

Lähtudes tekkinud olukorrast otsustas valitsus muuta aktsiakapitali suurust, mis senise 93,4 mln krooni asemel on 81 mln krooni. Välja on jäetud hoone Lühike jalg 9a väärtusega 7,3 mln krooni ja hoonetekompleks Kopli 72 väärtusega 5,1 mln krooni.

Korraldust täiendatakse ka punktiga, millega kiidetakse heaks Riigi Kinnisvara ASi muudetud asutamisotsuse ja põhikirja eelnõud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:41
    Otsi:

    Ava täpsem otsing