Börsiülevaade: börs jääb enne teise kvartali tulemuste avaldamist rahulikuks

04. juuli 2001, 09:31

Täna tõotab Tallinnas tulla sarnaselt eilse päevaga rahulik börsipäev, kus aktsiahinnad tiirutavad oma kättevõidetud tasemete juures.

Välisturgude väikseid negatiivseid liikumisi peaks kohalik turg ignoreerima, kuna umbes kahe nädala pärast pealehakkavalt teise kvartali majandustulemuste avaldamise perioodilt ei ole oodata halbu üllatusi.

Tallinna börsil noteeritud aktsiad liikusid eile ilma kindla suunata esmaspäevaste sulgemistasemete juures.

Kuna Tallinna Külmhoone <GR#EE.KYLM> suuraktsionär Kauno Pieno Centras tegi esmaspäeval ettevõte väikeaktsionäridele aktsiate ostupakkumise, jätkus eile hoogustatud kauplemine Tallinna Külmhoone aktsiatega.

Viimase kolme aasta kõrgeim 780 000 kroonine päevakäive jättis aktsiahinna esmaspäevaga sarnaselt 17,90 kroonini. Esmaspäeval kerkis aktsia 28% jagu.

Nii Hansapanga <GR#EE.HP> kui Eesti Telekomi <GR#EE.ETL> aktsia käive jäi täna nelja viie miljoni krooni vahele. Aktsiad sulgusid vastavalt 150,50 ja 73,75 kroonil ehk 0,3% kõrgemal tasemel esmaspäevast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing