Olümpia hotellis foorum finantsjärelvalvest

04. juuli 2001, 09:09

Täna toimub Olümpia hotellis foorum, mis on jätkuks eile ja üleeile toimunud rahvusvahelisele konverentsile Ühendatud finantsjärelevalve ees seisvad ülesanded uuel aastatuhandel.

Foorumi eesmärgiks on ülevaate andmine finantssektori ja selle järelevalve arengutest nii globaalses kui ka kohalikus perspektiivis, keskendades peatähelepanu erinevatele ühinemisprotsessidele ning arutades finantsinspektsioonide ees seisvaid ülesandeid ja väljakutseid.

Rahandusministeeriumi ja Eesti Panga korraldatud ning Maailmapanga ja Euroopa Liidu kaasabil toimuval konverentsi foorumil esinevad täna kõnedega Alex Fleming Maailmapangast, Michael McDowell Iiri valitsuse õigusnõunik ja pangainspektsiooni juhataja Andres Trink.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing